Grafisch ontwerp

Klanten kennen mij als een creatieve vormgever, die altijd opzoek is naar het gewenste resultaat en dit bereikt. In mijn ontwerpen werk ik altijd nauw samen met de opdrachtgever. Door goed te luisteren en overleggen, weet ik al snel de wensen om te zetten in creatieve ideeen en oplossingen. Mijn actieve werkhouding, maakt mij een harde werker. Ik merk prikkels vanuit mijn omgeving op, en wil daar actie op ondernemen. Belangrijk vind ik het zoeken naar de juiste combinatie tussen vorm en functie.

GRAFISCH ONTWERP

Een boodschap kan nog zo sterk zijn, het ontwerp moet ook aanspreken. Door een optimale combinatie tussen informatie en opmaak word het gewenste resultaat behaald. Het is altijd belangrijk dat een grafisch ontwerp nauw aansluit bij de huisstijl, doelstelling en missie van een bedrijf. Zo spreek je de juiste doelgroep aan en roept het de gewenste emotie op.

LOGO & HUISSTIJL ONTWERP

De huisstijl is een belangrijk onderdeel van de identiteit en het imago. Het biedt onderscheidend vermogen. Het laat een organisatie eruit springen en bepaalde kernwaarden uitstralen waar de doelgroep zich in kan herkennen.

WENSKAARTEN & UITNODIGINGEN

Bij een leuke en bijzondere gelegenheid hoort een bijpassende kaart of uitnodiging. Er is niets mooier dan een persoonlijke kaart voor je bruiloft of bij een geboorte of andere gelegenheid.

ADVERTENTIES, BROCHURES & FLYERS

Deze middelen zijn belangrijk om de doelgroep van de klant de juiste informatie te geven. Met de juiste opmaak hiervan spreek je de doelgroep op de goede manier aan.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor advies of informatie.