Over mij

WIE IS BRISK?

Mijn naam is Annemiek Hagen, Ik ben een jonge ontwerpster met een passie voor interieur en grafisch ontwerp. In mijn ontwerpen kijk ik altijd naar innovatieve, praktische en esthetische oplossingen. Wat past bij mij en mijn ontwerpen, modisch, altijd opzoek naar de optimale combinatie tussen vorm en functie, eigenzinnig, grafisch en out of the box.  Praktische denkwijze, grafisch inzicht en intuïtieve aanpak.

Juli 2010 heb ik mijn diploma behaald aan het CIBAP, De vakschool voor verbeelding. Tijdens deze opleiding ontwikkelde ik mijn grafische vaardigheden.

Julie 2012 ben ik afgestudeerd als interieur vormgever aan de kunstacademie ARTEZ  in Zwolle. De reden dat ik voor deze opleiding gekozen heb, is omdat ik een passie heb voor interieur, design en architectuur.

Wat BRISK uiteindelijke levert is een product op maar. gevormd naar de behoeftes van de gebruiker. Uiteindelijk is het belangrijk dat de gebruiker zich prettig voelt bij het ontwerp, of in pand of woning.

VISIE

Vormgeving is een optelsom van een aantal elementen. Het begint bij een onderzoek naar de gebruiker, het betreffende pand en/of haar omgeving. Dit alles inspireert tot het ontwikkelen van een concept. Met deze gegevens kom ik tot een eigenzinnig ontwerp. Het ontwerp wordt ontwikkeld tot een doordacht plan waarbij een praktische benadering  net zo zwaar telt als de esthetische uitwerking.

INSPIRATIE

Een ander woord voor inspiratie is inademing. Dit betekent het opzuigen van informatie door waarneming. Daarbij kan het dagelijks leven al een inspiratiebron zijn op zich. De textuur van een blad, de kleur van een vogel, de vormgeving van een kunstwerk, het lichtinval van een gebouw, het kunnen allemaal inspiratiebronnen zijn voor een innovatief idee. Het is daarbij als vormgever van belang te letten op de details die het leven en vormgeving bijzonder en eigenzinnig maken.